perfectzenekar@gmail.com | +36 (20) 939-5213 | +36 (30) 629-8547

Petra és Zsombor

Sziasztok!

A Perfect zenekart hívtuk az esküvőnkre zenélni, mert az egyik tagot ismertük, így kézenfekvőnek tűnt. Azt, hogy ennyire jól alkalmazkodnak a násznép - a szó szoros értelmében - minden igényéhez, magunk sem gondoltuk volna. Az esküvő korai szakaszában jól szórakoztatták a gyerekeket és időseket is, míg az este végére életünk egyik legnagyobb bulija lett belőle, amit még hónapokkal az esküvő után is visszahallunk szinte az összes barátunktól. Bátran ajánljuk hát a zenekart mindenkinek, aki felejthetetlen bulit szeretne!

u.i.: Még nem váltunk el! :)

Köszönjük: Petra és Zsombor

Brigitta és Péter

Kedves Perfect Slágerzenekar!

2015. 09. 19. Életünk egyik legfontosabb és legszebb napja volt. Közel 2 év távlatából kijelenthetjük, hogy a mai napig felejthetetlen az a zenei élmény, amit Ti nyújtottatok az esküvőnkön. A násznép a mai napig felemlegeti azt az estét / éjszakát. A lehető legjobb zenekart választottuk, amikor felkértünk Titeket zenélni az esküvőnkre. Köszönjük,hogy mindenki ízlésének megfelelően zenéltetek. A hajnali fél 6-ig tartó buli bizonyítja, hogy egy jó lagzihoz csak egy nagyon jó zenekar és egy jó násznép kell. Mi mindkettővel meglettünk áldva. A hangulat fantasztikus volt,az élmény pedig leírhatatlan. Mindenkinek szeretettel és jó szívvel ajánlunk Titeket!

Brigitta és Péter

Dóri és Peti

Kedves Házasulandók!

Az élő zenének párja nincs!!! :) A mi esküvőnkön szuper hangulatot teremtettek és minden egyedi kérésünket teljesítették. Az énekesnő megtanulta az összes kedvenc számunkat, amikre felejthetetlen élmény volt táncolni, immár házaspárként. Mindenkinek ilyen jó esküvőt kívánunk! ;)

Üdvözlettel: Dóri és Peti

Magyarszék

Tisztelt Érdeklődő!

2012-ben vettük át a bálok szervezését. Több zenekar jelentkezett és zenélt nálunk, de egyik sem volt olyan megnyerő mint a PERFECT zenekar. A zenekar tagjai mindig mosolyogva, kedvesen jönnek hozzánk. Minden korosztály számára játszanak, legyen az fiatal vagy közép korosztály. A 2017 évben is őket hívtuk, mert szeretjük és kedveljük a zenéit és a zenekar tagjait. Aki esküvőt vagy bált szervez, annak csak ajánlani tudjuk, mert jók. Köszönjük nekik a jó hangulatot, és a felejthetetlen élményeket.

Magyarszéki Faluház

Adrienn és Zoltán

Kedves Perfect Slágerzenekar!

A barátaink esküvőjén fedeztünk fel titeket, ezért nagyon örültünk, amikor elfogadtátok felkérésünket. Személyetekben egy olyan profi zenekart ismerhettünk meg, akikre ifjú párként, az esküvő szervezés hajrájában is bátran rábízhattuk magunkat. Nagyon jól együtt tudtunk működni, érezhetően odafigyeltetek ránk és a vendégekre is. Változatos zenét játszotok, ezzel csodálatos hangulatot varázsoltatok és a lagzi is felejthetetlenné vált. Mi csak köszönetet tudunk mondani, örülünk, hogy velünk voltatok életünk egyik legszebb napján!

Üdvözlettel: Adrienn és Zoltán

Galéria


Bulifotókért katt ide. Friss galériáink a facebook oldalunkon tekinthetők meg.


Tovább

Referencia


A megalakulásunk óta számos helyen megfordultunk és szórakoztattuk a nagyérdeműt. Néhány referencia és vélemény a teljesség igénye nélkül.


Tovább

Fellépések


Naprakész eseménynaptárunk itt érhető el. Amennyiben szabad időpontjaink valamelyike felkeltette érdeklődését, úgy kérjük, keressen minket bizalommal telefonos elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap kitöltésével.


Tovább